DG7440 EDST Kalusteisiin sijoitettava höyryuuni terveellistä ruokaa
automaattiohjelmilla, sous-vide-kypsennys ja verkotusmahd.
Väri: rst/CleanSteel.
Tuotetiedot:
Kalusteisiin sijoitettava höyryuuni terveellistä ruokaa automaattiohjelmilla,
sous-vide-kypsennys ja verkotusmahd.
Suuri, selkeä tekstinäyttö ja hipaisupainikkeet – DirectSensor.
Täydelliset tulokset – DualSteam-tekniikka.
Aina täydelliset tulokset – erinomaiset automaattiohjelmat.
Uunitilan valaisin – 2 LED-valopistettä.
Verkotettu WiFi-kodinkone – Miele@home.
Tasaisia tuloksia asiantuntemuksella:
Juuri oman makusi mukaista ruokaa: Mielen höyryuuni täydentää
perinteistä uunia ja keittotasoa täydellisesti, kun haluat tehdä
täydellistä ruokaa.
Lyhyet lämpenemis- ja kypsennysajat sekä tasaisesti jakautuva höyry
helpottavat ruoanvalmistusta.
Kaiken tämän mahdollistavat tehokas höyrynkehitin (3,3 kW) ja järkevästi
sijoitetut kaksi DualSteam-höyryntuloaukkoa.
Ammattitason ominaisuudet:
Tilava, nopea puhdistaa: ruostumattomasta teräksestä valmistetun uunitilan
tilavuus on jopa 40 litraa, joten sinne mahtuu suuriakin valmistusastioita,
esim. kokonaisen kalan tai broilerin kypsentämistä varten.
Tällä uunilla valmistat koko aterian 8–10 hengelle, helposti ja kätevästi.
Reilun käyttötilavuutensa lisäksi uuni on ruostumaton ja
erittäin helppo pitää puhtaana.
Runsaasti tilaa luovuudelle:
Ruokaa koko perheelle: DualSteam-teknologiaa käyttävällä Mielen uudella
höyryuunilla valmistat samalla kertaa suuren määrän ruokaa juuri
täydellisen kypsäksi.
40 litran uunin mahtuu kerralla yksi iso tai kaksi pientä valmistusastiaa
kaikille kolmelle kannatintasolle.
Siksi voit valmistaa ruokaa helposti isollekin joukolle.
Täydellisiä tuloksia vaivattomasti:
Kauanko riisin kypsyminen kestää? Entä kasvisten? Kun käytät
automaattiohjelmia, et joudu valitsemaan lämpötilaa tai kestoa,
uunisi huolehtii siitä puolestasi.
Haluatko jättää porkkanat aavistuksen napakoiksi? Voit valita kypsyysasteen
erikseen monentyyppisille ruoille.
Kypsennys vakumoituna:
Tasaisen kypsää hellävaraisesti: Mielen höyryuuneissa voit kypsentää ruokasi
sous-vide-menetelmällä.
Sillä kala, liha, hedelmät ja kasvikset kypsyvät hellävaraisesti pitkään
matalassa lämpötilassa.
Lopputulos on upean aromaattinen ja maukas. Lisäksi ruoan ulkonäkö,
muoto, vitamiinit ja hivenaineet säilyvät.
Koko aterian valmistukseen:
Kala tai liha, perunat ja kasvikset: automaattisessa menu-kypsennyksessä
voit yhdistää jopa kolme erilaista automaattiohjelmaa eri ruoka-aineiden
kypsennystä varten.
Laite valitsee lämpötilan, kypsennyksen keston ja järjestyksen.
Sinun täytyy vain laittaa ruoat höyryuuniin oikealla hetkellä ja oikeassa
järjestyksessä, niin täydellinen tulos on taattu.
Näin voit valmistaa kokonaisen aterian samalla kertaa.
Runsaasti vaihtoehtoja:
Lämmitä, ryöppää, sulata tai pidä ruokaa lämpimänä: Mielen höyryuunilla
voit valmistaa kaikenlaisia ruokia juuri siten kuin haluat.
Lopputulos on taatusti aina erinomainen.
Helppo käsittely:
Pitkän kypsymisajan vuoksi jotkut ruoat vaativat tavallista
suuremman määrän höyryä.
Suuren, 1,5 litran vesisäiliön ansiosta suoriudut pitkistäkin
kypsennysjaksoista ilman, että vesisäiliö pitäisi välillä täyttää.
Koko aterian valmistukseen:
Kala tai liha, perunat ja kasvikset: automaattisessa menu-kypsennyksessä
voit yhdistää jopa kolme erilaista automaattiohjelmaa eri ruoka-aineiden
kypsennystä varten.
Laite valitsee lämpötilan, kypsennyksen keston ja järjestyksen.
Sinun täytyy vain laittaa ruoat höyryuuniin oikealla hetkellä ja
oikeassa järjestyksessä, niin täydellinen tulos on taattu.
Näin voit valmistaa kokonaisen aterian samalla kertaa.
Ulkoisen höyrynkehittimen edut:
Innovatiinen höyryjärjestelmä: Mielen höyryuuneissa höyrynkehitin
sijaitsee uunitilan ulkopuolella.
Valmistuksen aikana uuniin tuleva höyry täyttää koko uunitilan ja
syrjäyttää siellä olevan hapen.
Tämän ansiosta ruoka kuumenee nopeasti, asteen tarkasti ja sen
luonnollinen väri säilyy.
Ja koska uunitilaan ei pääse kertymään kalkkia, myös sen puhdistus
on erityisen helppoa.
KALA JA ÄYRIÄISET: Terveellistä ruokaa suoraan merestä: kypsennä kala ja
äyriäiset niin, että niiden maku ja tekstuuri säilyvät.
LIHA: Mehevää ja mureaa: höyryuunissa liha kypsyy erittäin herkulliseksi.
LISUKKEET: Aina saatavilla: perunat, riisi ja pasta sopivat kaikkien ruokien
lisukkeeksi ja ovat äärimmäisen ravitsevia.
JÄLKIRUOAT: Sokerina pohjalla: Mielen höyryuunissa voit valmistaa mitä
erilaisimpia jälkiruokia.
KEITETYT KANANMUNAT: Löysä, pehmeä vai kova? Kypsennä aamiaismunasi
minuuteissa juuri sopivan kypsäksi 100 °C:ssa.
JOGURTIN VALMISTUS: Kotona tehty: valmista itse jogurttia 40 °C:ssa
höyryuunissa vain 5 tunnissa.
TUTTIPULLOJEN DESINFIOINTI: Bakteerittomaksi 15 minuutissa: tuttipullojen
nopea ja helppo desinfiointi 100 °C:ssa.
KEITOT: Kermaista tai kirkasliemistä: höyryuunissa valmistat keiton kuin
keiton herkulliseksi alkuruoaksi.
RYÖPPÄYS: Ihanteellinen käsittely: ryöppää hedelmät tai vihannekset
nopeasti, niin ne säilyvät tuoreina pitempään.
LÄMMITYS: Maistuu vastavalmistetulta: lämmitä eilisen ruoat
herkullisiksi 80–100 °C:ssa vain muutamassa minuutissa.
HIIVATAIKINAN KOHOTUS: Pehmeää ja kuohkeaa: tämä monitaituri
auttaa jopa taikinan kohotuksessa, taikinasi kohoaa kauniisti 40 °C:ssa.
KÄSIPYYHKEIDEN LÄMMITYS: Aivan kun ravintolassa: anna vieraillesi Mielen
höyryuunissa lämmitetyt käsipyyhkeet.
MEHUSTUS: Herkullista mehua tai hilloa hedelmistä ja marjoista:
höyryuunissa mehustus tapahtuu erityisen hellävaraisesti.
SUKLAAN SULATUS: Makeannälkään: 90 °C:ssa suklaa sulaa tasaisesti eikä
pala, erinomaista kakkujen tai pikkuleipien kuorrutteeksi.
KALTTAAMINEN: Kätevä kalttaamisessa: kalttaat tomaatit, nektariinit ja
mantelit kätevästi höyryuunissa, vain 1–4 minuutissa.
TÖLKKIEN STERILOINTI: Kätevä: steriloi lasitölkit huolellisesti
hedelmäsäilykkeitä varten.
KASVIKSET: Luontoa parhaimmillaan: hellävarainen kypsennys höyryuunissa
säilyttää aromit ja on myös erittäin terveellistä.
UMPIOINTI: Tuoreena pitempään: hedelmien ja kasvisten säilöntä sujuu
höyryuunissa kätevästi.
SULATUS: Hellävarainen pakasteruoille: sulattaa pakasteet hellävaraisesti
noin 60 °C:ssa ihanneolosuhteissa.
SOUS-VIDE-KYPSENNYS: Puhdasta nautintoa: vakumoituna kypsennetty liha,
kasvikset tai hedelmät tarjoavat äärimmäisen makuelämyksen.
Kypsennys vakumoituna: Tasaisen kypsää hellävaraisesti:
Mielen höyryuuneissa voit kypsentää ruokasi sous-vide-menetelmällä.
Sillä kala, liha, hedelmät ja kasvikset kypsyvät hellävaraisesti pitkään
matalassa lämpötilassa.
Lopputulos on upean aromaattinen ja maukas.
Lisäksi ruoan ulkonäkö, muoto, vitamiinit ja hivenaineet säilyvät.
Ammattitason ominaisuudet:
Tilava, nopea puhdistaa: ruostumattomasta teräksestä valmistetun uunitilan
tilavuus on jopa 40 litraa, joten sinne mahtuu suuriakin valmistusastioita,
esim. kokonaisen kalan tai broilerin kypsentämistä varten.
Tällä uunilla valmistat koko aterian 8–10 hengelle, helposti ja kätevästi.
Reilun käyttötilavuutensa lisäksi uuni on ruostumaton ja
erittäin helppo pitää puhtaana.
Parhaassa valossa:
LED-kohdevalot valaisevat uunitilan täydellisesti.
Ne eivät vaadi huoltoa ja ovat erittäin energiatehokkaita.
TEKNISET TIEDOT:
L – Uunitila.
Uunitilan tilavuus, l 40
Kannatintasojen määrä 4
Uunin valo: 2 LED-spottia.
Höyryuunikäytön lämpötilat, minimi, °C 40
Höyryuunikäytön lämpötilat, maksimi, °C 100
Sijoitusaukon minimileveys, mm 560
Sijoitusaukon minimikorkeus, mm 450
Sijoitusaukon syvyys, mm 550
Laitteen leveys, mm 595
Laitteen korkeus, mm 455
Laitteen syvyys, mm 569
Paino, kg 26,40
Kokonaisliitäntäteho, Kw 3,60
Jännite, V 230
Taajuus, Hz 50-60
Vaiheiden määrä 1
Sulakekoko, A 16
Virtajohto, jossa pistotulppa.
Liitäntäjohdon pituus, m 2.
Toimituksen osat:
Irrotettavat pellinkannattimet (pari) (1)
Rei'itettyjen teräksisten kypsennysastioiden määrä (2)
Reiättömien teräksisten kypsennysastioiden määrä (1)
Ritilä (1)
Kondenssivesikaukalo (1)
Kalkinpoistotabletit (2)
Tästä pääset suoraan valmistajan verkkosivuille:
www.miele.fi/e/kalusteisiin-sijoitettava-hoyryuuni-dg-7440-rst-cleansteel-11137910-p